Dunaszegi Közös Önkormányzati Hivatal
Főoldal
9174 Dunaszeg, Országút u. 6.; tel./fax: (96) 352-012
9184 Kunsziget, József Attila u. 2.; tel.: (96) 485-040; fax: (96) 552-056

Ügyleírások

Ebben a menüpontban tesszük közzé a hivatal hatáskörébe tartozó ügyek leírásait, amelyek összeállítása során igyekeztünk a teljességre törekedni, hogy minél több hasznos információt közölhessünk ügyfeleinkkel. Az ügyleírások folyamatosan frissítésre kerülnek a hatályos jogszabályoknak megfelelően, azonban minden törekvésünk ellenére előfordulhat, hogy az azokban foglalt egyes tartalmak a frissítés előtt megváltoznak, így a kérelmek benyújtása előtt célszerű az adott ügytípus előadójával egyeztetést folytatni. Az ügyintézők elérhetőségei megtalálhatók a Munkatársak menüpont alatt.

Az ügyleírások összekapcsolásra kerülnek a hozzájuk tartozó kérelmekkel.

Mappák

Adóügyek
Anyakönyvi ügyek
Igazgatási ügyek

Az igazgatási ügyeken belül kerültek elhelyezésre a máshová tipikusan nem besorolható ügyfajtákkal kapcsolatos leírások. Itt találhatók az egyes ipari és szolgáltató tevékenységekkel kapcsolatos eljárások tájékoztatói, de ide sorolható a méhészeti tevékenység, a fakivágás vagy a közterületekkel kapcsolatos ügyleírás is.

Kereskedelmi ügyek

A kereskedelmi ügyeken belül kerültek elhelyezésre a bejelentéshez kötött és a működési engedélyhez kötött kereskedelmi tevékenységekkel kapcsolatos ügyleírások, továbbá jellegükből adódóan a piaccal és vásártartással, továbbá a szálláshely-üzemeltetés engedélyezésével kapcsolatos tájékoztatók is.

Lakcím-nyilvántartási ügyek
Mező- és erdőgazdasági földekre vonatkozó tájékoztatók
Szociális ügyek
Vissza

Dokumentumok