Dunaszegi Közös Önkormányzati Hivatal
Főoldal
9174 Dunaszeg, Országút u. 6.; tel./fax: (96) 352-012
9184 Kunsziget, József Attila u. 2.; tel.: (96) 485-040; fax: (96) 552-056

Elérhetők a vállalkozói fórum anyagai

Kedves partnereink,

a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége és Kunsziget Község Önkormányzata nevében ezúton is köszönjük élénk érdeklődésüket, aktivitásukat és részvételüket a kunszigeti vállalkozói fórumon, melyet a 2015. január 1-én hatályba lépett változások kapcsán szerveztünk meg a térségben működő vállalkozások részére.

 

Köszönjük, hogy részvételükkel és hozzászólásaikkal megtisztelték programunkat és bízunk benne, hogy hasznos információkkal lettek gazdagabbak.

 

Az előadások anyagát csatoltan elektronikus úton is eljuttatjuk Önöknek, de kérem látogassanak el honlapunkra is, ahol ugyancsak elérhetőek az elhangzott prezentációk: http://gymskik.hu/hu/gyori-terseg/cikkek/kunszigeti-vallalkozasok-talalkoztak-a-kamaraval-79760.

 

Használják „A Munka Törvénykönyve és a PTK kapcsolódó jogszabályok” című összefoglaló kiadványt, mely reményeink szerint számos hasznos útmutatót nyújt Önöknek munkavégzésük során.

 

Köszönjük, hogy velünk tartottak és szeretettel várjuk Önöket további kamarai rendezvényeinken is (Munkaügyi klubunk minden hónap utolsó csütörtökén kerül megrendezésre a kamarában).

 

Üdvözlettel:

 

Zöldné Nagy Ildikó

szolgáltatási tagozati és győri térségi titkár

....................................................................................

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

9021 Győr, Szent István út 10/a.

Tel.: 96/520-222  Fax.: 96/520-291

[email protected]

www.gymskik.hu